Konferensrum

Välkomna till vår nya hemsida

Vi är glada att nu kunna lansera vår nya hemsida! Denna gång har vi valt att implementera ett nyhetsflöde som gör att ni kan få hänga med på vår utveckling och få små glimtar av hur vi arbetar. Vi kommer även kunna dela med oss av vår kunskap kring AV-teknik. Dom flesta har nog koll på vad IT innebär, men vad betyder egentligen AV?

Skulle ni hitta något som inte riktigt lirar blir vi tacksamma om ni skickar ett mail till oss och berättar vad ni hittat. Det gör att vi kan åtgärda snabbt och ge er en bättre upplevelse av vår hemsida! Vår mail är info@o4a.se

Som sagt, välkomna ännu en gång till vår nya hemsida. Vi hoppas ni tycker om den lika mycket som vi gör!

One4All AB Logga

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google