Skärmvägg

AV-teknik – vad är det egentligen?

Vad är egentligen AV-teknik? Många har hört talas om och vet vad IT innebär, men vad är egentligen AV? AV-teknik, eller audiovisuell teknik som det är en förkortning för, berör det område som har med bild och ljud att göra. Det kan handla om att till exempel presentera material via projektorer eller skärmar i konferensrummet, spela upp bakgrundsmusik i receptionen via ett ljudsystem eller hålla ett distansmöte med hjälp av bland annat kamera och ljudupptagning.

Är ni i behov av smidiga lösningar för att visa material på skärmar eller av att kunna hålla konferenser eller möten på distans? Vi har lång erfarenhet av AV-teknik och hjälper er gärna att ta fram en lösning som passa er! Läs mer om hur vi kan hjälpa er här eller kontakta oss så berättar vi mer!

AV-teknik Skärmvägg

Glöm inte att följa oss på Facebook, LinkedIn och Instagram!

Dela detta inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google