VI KAN IT

Tycker du också att IT är krångligt att ta sig an och att det bara ska fungera? Vi erbjuder kompletta IT-lösningar som gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi kan till exempel erbjuda snabb hjälp via fjärrstyrning så ni snabbt kan komma igång med ert arbete igen, nätverkshjälp av våra nätverksexperter, hjälp med skrivare, rumsbokningssystem samt mycket mer.

VÅRA IT-TJÄNSTER

Klicka på rubrikerna för att läsa mer

Vi agerar som er IT-avdelning och förhandlar med underleverantörer som matchar ert företags krav på funktion.

Vi kommer alltid arbeta med att automatisera och uppgradera er IT-miljö till det modernaste som finns. Med remote/fjärrstyrninghjälp så kommer vi alltid kunna nå era klienter/servrar vilket resulterar till enkel och snabb hjälp.

Vi hjälper er att förflytta er nuvarande mail till en ny stabil och bra lösning i molnet. Vi hjälper er att administrera infrastrukturen i molnlösningen.

Vi implementerar, tar hand om samt ser till att allt fungerar med er nya terminalserver-lösning som gör att alla kan jobba enkelt och smidigt och oberoende kring vart ni befinner er.

Lokal backup eller molnbackup? Ni väljer själva, vi har båda delarna. Få en säker backup med disasterrecovery för dina servrar/klienter och filer så ni kan känna er säkra.

Vi ger er ett skräddarsytt avtal som är baserat på just ert företags behov. Den IT-hjälp ni behöver skall vara smidig, enkel och anpassad!

Har ni koll på den nya dataskyddslagen? Det har vi! Kontakta oss för mer information.

Vi har mångårigt erfarna experter inom nätverk, brandvägg och infrastruktur som löser era vardagliga nätverksproblem på kontoret. Allt som har med installation, konfiguration och förbättring av redan existerande nätverk att göra.

One4All AB hjälper er att underhålla nuvarande server samt att implementera nya servrar. Vi kan även erbjuda en komplett molnlösning gällande server.

 

Är ni i behov av en serverinfrastruktur fast ni vill inte ha hårdvara på plats? Vi hjälper er att komma igång med smidig användarhantering, fillagring och mail genom molnet.

SE VAD ERT AVTAL KAN KOSTA